2013-04-20 08:31:05• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Oroszlán - Kalandozni támad kedve

Napi horoszkóp április 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre nekiindul, hogy megvalósítsa a céljait. A kereskedelemben dolgozók különösen sikeres napra számíthatnak. De bárki más is, aki adni, vagy venni akar valamit, az égiek kegyeltjének érezheti magát. A pénz ma jól folyik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Már most érdemes belekezdeni az alapok lerakásához bizonyos jövőbeni terveit illetően. Ne higgye, hogy bármi is elhamarkodott lenne, különösen, ha tanulmányokkal, vagy külfölddel kapcsolatos tervei vannak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Önnek jó szeme van ahhoz, hogy átláthassa a helyzetet. Tudja jól, kik vannak ellene, de azért azt is lássa meg, hogy mi módon fordíthat a magatartásukon. Semmi sem örök, még a viszály sem. Kezdeményezze ön a barátkozást!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai nap kitűnően alkalmas arra, hogy ápolja elhanyagolt kapcsolatait. Legyen szó távoli rokonról, vagy régi barátról, ma mindenkit érdemes lehet felkeresnie. Ha más nem telefonon, vagy a világhálón. Jó lesz a viszontlátás!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kalandozni támad kedve, és ezzel a meglévő kapcsolatát veszélyezteti. Még, ha sikerül is eltitkolni a dolgokat, valamit akkor is megérez a társa. Most még idejében elsimíthatja a dolgokat, de ha folytatja, kicsúszik a kezéből az irányítás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Türelmetlenségével nemcsak a szeretteinek árt, hanem saját magának is. Ne idegeskedjen, attól nem lesz jobb! Nem baj, ha nem minden olyan tökéletes, mint azt elképzelte. Önnek sincs száz keze, és másnak se. A hétvége a pihenésé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma meginog, képtelen a döntéshozatalra. Úgy érzi, minden megoldás rossz, mert minden csak leszűkíti a lehetőségeit. De mégsem hezitálhat örökké a keresztúton állva. Válasszon, és induljon. Csak így érhet célba.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valamiben, vagy valakiben csalódott az elmúlt időszakban, amit nagyon nehezen tud feldolgozni. Valójában csak az idő hozhat gyógyírt a sebeire. Ne gyötörje magát, ön mindent jól csinált. Most koncentráljon a feladataira!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha eddig nem tudta, mit veszíthet, most megmutatják önnek a csillagok. Talán egy kalandba keveredik, ami átmenetileg még pezsdítően is hathat a társkapcsolatára. De már fel tudja mérni, hol van az igazi érték. És vigyáz rá.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kellemesen, szinte semmittevéssel telik a napja. Ne aggodalmaskodjon a környezete állapotán, engedje át magát a lazulásnak. Egy séta a szép tavaszban, a természet sarjadásának látványa segít önnek a szíve tisztulásában.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az otthoni viharoknak – be kell lássa – javarészt saját maga az oka. Valahogy vonzza ma a felhőket a feje fölé. Ha mélyen magába néz, belátja ezt, és csak annál jobban megbecsüli a társát, aki ezt önnek elviseli és megbocsátja

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Engedjen utat a kreativitásának. Legalább hétvégén ne a szokott rutint tegye, és messze kerülje a munkát! Csak olyasmivel érdemes most foglalkoznia, ami a személyiségét is építi. Amitől teljesebbnek érzi magát, még ha hiábavaló is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: